Maar wij
zien Jezus

Opwekking 2023

Van 26 t/m 29 mei 2023 organiseert stichting Opwekking voor de 53ste keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie. Het thema is Maar wij zien Jezus. Wij kunnen in de gebrokenheid van deze wereld onze ogen op Jezus gericht houden, de Leidsman en Voleinder van ons geloof. Als we Jezus zien, krijgen wij een zuiver perspectief op het leven, de ander en onszelf.

Ik ben toch niet verslaafd?

Op maandag 29 mei spreekt Johan Toet in de semiartent 1. We gaan kijken naar onze identiteit en autoriteit in Christus, en gaan ontdekken dat wij meer dan overwinnaars zijn in Christus.

Van crimineel tot evangelist

Johan Toet groeit op in de Schilderswijk in Den Haag waar criminaliteit aan de orde van de dag is. Al snel is Johan de gevierde jongen. Hij heeft het talent om geld te verdienen over de rug van een ander. Dit doet hij jarenlang en van tijd tot tijd wordt hij gepakt.

Maar “een paar jaar zitten met een miljoen op de bank is niet zo erg” aldus de ‘oude’ Johan. Op een avond echter ziet hij letterlijk Gods licht in zijn cel. Het moment overweldigt hem.

Johan: ‘Ik dacht, wat gebeurt er? God komt naar mij toe, de grootste kakkerlak en pisvlek?! Zo dacht ik dat echt. Ik kon niet bevatten dat iets wat zo mooi en goed is bij mij kwam. En dat brak me. Ik schreeuwde keihard: God vergeef me!

Play Video

Goed Genoeg

‘Goed Genoeg’ beschrijft het leven van Johan Toet en hoe hij, door een bovennatuurlijke ontmoeting in zijn cel, God vond.

Bestel nu gratis je boek of kom langs bij de stand van Johan Toet Ministries voor de Expo-tent in Zone A bij Opwekking.