Contact
Johan Toet

Contactgegevens

Vragen over een bestelling?
Email: bestelling@johantoet.com

Algemeen
Postadres: Postbus 65, 2460 AB, Ter Aar, Nederland
Email: info@johantoet.com
WhatsApp: +31 6 25030062

Stichting One In Him Foundation
KVK: 65998928
RSIN: 856350503
IBAN: NL22 RABO 0310 5932 71

"*" geeft vereiste velden aan

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over Johan Toet ministries? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met de Johan Toet ministries te maken heeft. Kun je niet vinden wat je zoekt? Vul het contactformulier in en we zullen je verder helpen.

De missie van Johan Toet Ministries is: Jezus verkondigen. Hiermee geeft zij gehoor aan de opdracht van God, te lezen in Markus 16:15-18: ‘Ga dan heen en verkondig het Evangelie aan de gehele schepping, genees zieken, wek doden op, drijf demonen uit.’

Dit doet zij door middel van grote openluchtcampagnes wereldwijd te organiseren, gratis boeken te verspreiden en support bieden aan hulpbehoevende projecten.

Johan Toet werd in 1971 geboren in de Haagsche Schilderswijk waar criminaliteit voor hem en zijn familie de normaalste zaak van de wereld was. Na een jarenlange loopbaan in de criminaliteit waardoor hij al meerdere malen met justitie in aanraking kwam viel in 2002 voor hem definitief het doek. Hij werd zowel in het binnen als in het buitenland in totaal veroordeeld tot vijftien jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor drugshandel.

In 2005 had Johan in een Portugese gevangeniscel waar hij sinds 2002 gedetineerd zat een bovennatuurlijke ontmoeting met God. Dit zette hem in vuur en vlam en het leidde ertoe dat zijn hele familie tot Jezus kwam. Na 10 jaar detentie kwam hij in 2011 vrij. Sindsdien deelt hij waar hij maar kan het Evangelie van Gods onvoorwaardelijke liefde.

Brenda Toet werd geboren in 1969 in Amsterdam. Zij groeide op als oudste dochter van een tienermoeder in een liefdevol gezin. In 1996 ontmoet ze Johan Toet en zij leven samen in de criminaliteit. Uiteindelijk wordt Brenda in 2002 gearresteerd en na twee jaar in detentie te hebben gezeten in een Portugese gevangenis, staat ze op vrije voeten. Negen jaar later geeft Brenda haar leven aan Jezus en haar leven is nooit meer hetzelfde.

De boeken van Johan heeft al tienduizenden mensenlevens radicaal getransformeerd. Wij willen dat niets in de weg staat om het Evangelie te ontvangen.

Mattheüs 10: 8 zegt ‘Jullie mogen er niets voor vragen, omdat je het zelf ook voor niets heb gekregen.

Als er iets belangrijk is in het lichaam van Christus dan is dat dat de handen ineen geslagen worden om Gods Koninkrijk te kunnen bouwen zonder beperkingen. Jezus zegt in Joh 4:37: ‘De een zaait, de ander oogst.‘ Het is een samenwerking. Zo kunnen zij zich samen verblijden zowel hij die zaait als hij die oogst.  Wanneer jij geeft aan deze bediening trek je samen met ons de mensen uit de duisternis, en zal deze vrucht ook op jouw rekening worden bijgeschreven en zullen wij ons samen verheugen!

Verbind jouw financiën aan het winnen van zielen. Wordt deel aan onze bediening, en krijg deel aan zijn vrucht.

Wil je als gemeente of organisatie Johan Toet uitnodigen om te komen spreken en bedienen? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je je partnerschap wil aanpassen. Neem contact op via het contactformulier en wij zullen de aanpassing doorvoeren.

Staat er Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift nadat je een donatie en/of aankoop hebt gedaan bij Johan Toet Ministries? Het betaalverkeer verloopt via Mollie en haar bankrekeningen zijn veilige rekeningen en IBAN: NL51DEUT0265262461hoort daarbij

Tijdens One Mission van de One in Him Foundation worden er campagnes georganiseerd waarbij je als deelnemer van de reis betrokken bent bij de campagne. Je kan je aanmelden voor een One Mission via de One in Him Foundation.

Alle donaties aan Johan Toet Ministries worden gebruikt om te bouwen aan Gods Koninkrijk.
Als je Johan en Brenda persoonlijk wilt zegenen met een donatie kan dat met een bankoverschrijving:
J. Toet l NL49RABO 0321 3400 94

Johan Toet Ministries is onderdeel van de One in Him Foundation. Hierbij richt Johan Toet Ministries zich op evangelisatie middels openluchtcampagnes, evenementen en het verspreiden van gratis boeken. De One in Him Foundation heeft de focus op discipelschap middels One Mission, Bijbelstudies en events.