Johan Toet

Johan Toet werd in 1971 geboren in Den haag. Midden in de Haagse schilderswijk groeide hij op tussen geweld en criminaliteit. Na een jarenlange crimineel verleden waarin hij steeds weer met justitie in aanraking kwam barste de bom in 2002. Hij werd namelijk veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf voor het handelen in drugs.

In 2005 ontmoet Johan Toet tijdens een bovennatuurlijke ervaring God. Vanaf dag één is Johan een nieuw mens. Samen met zijn vrouw Brenda Toet volgt hij een tweejarige opleiding van Charis Bible College Nederland. In 2016 ervaart Johan de roep van God om als Evangelist een bediening op te gaan zetten om de allerarmsten van deze wereld te bereiken. Het verspreiden van het Evangelie wordt door Johan en Brenda gedaan vanuit de stichting One In Him Foundation, waarvan Johan en Brenda de oprichters zijn.

One In Him Foundation

One in Him Foundation is in 2016 opgericht om in een zo korte mogelijke tijd, zoveel mogelijk impact te maken door mensen te bereiken met het goede nieuws van Jezus Christus. De stichting reikt uit naar de allerarmsten van deze wereld. Ook gaan Johan en Brenda naar de meest gevaarlijke plekken ter wereld, omdat ook juist de mensen die daar wonen het Evangelie nodig hebben.

Johan en Brenda spreken regelmatig in kerken, houden (openlucht) campagnes wereld en geven online bijbelstudies. Elk jaar zet de stichting zich in om duizenden mensen te voeden, door gratis voedselpakketten weg te geven. One In Him Foundation wil niet alleen in woord, maar juist ook in daad de missie van Jezus verwezelijken hier op aarde.