Evangelist Johan Toet schreef zijn nieuwe boek ‘God van Herstel’ naar aanleiding van een gebeurtenis in 2023, toen evangelisatie campagnes hem moe en leeg maakten. Het boek is gratis en nu te bestellen in de webshop van johantoet.com. Ontdek hoe herstel, in de wereld, het lichaam van Christus en in jouw leven altijd Gods plan is geweest.

Moe en leeg aan de voeten van Jezus

Na een druk jaar, vol evangelisatie campagnes en het opbouwen van andere discipelen, knielde Johan aan de voeten van Jezus. Hij was moe en leeg en op zoek naar die oude liefde van weleer: de eerste liefde die je voelt wanneer je net tot geloof komt. Hij vroeg God om hem te openbaren hoe hij weer terug kon komen bij die liefde, die vreugde.

God sprak één woord ‘herstel’, en liet daarbij meteen zien wat dat hele woord betekent en omvat.

God van Herstel – het nieuwe boek

Wat God toen openbaarde, beschrijft Johan in het nieuwe boek God van Herstel. Hierin vind je niet alleen terug wat voor herstel God beschikbaar heeft gemaakt voor jou persoonlijk, maar ook wat dit betekent voor het lichaam van Christus, de gemeente. Want ook daar is dringend herstel nodig zodat de gemeente, gezamenlijk, de mensen die nog in de duisternis leven, beter kunnen bereiken.

Voor wie is het boek God van Herstel?

God van Herstel is een must read voor iedere christen die weleens gebrokenheid, onzekerheid en angst ervaart. Voor iedere christen die ware rust zoekt en voor iedereen die echte vrede en volmaakte eenheid verlangt. Niet alleen in zichzelf, maar ook in het lichaam van Christus. 

Boek en reflectietool bestellen

Het boek is nu gratis te bestellen via de website. Je betaalt alleen verzendkosten. Ook is er een reflectietool ontwikkeld die je kunt gebruiken tijdens het lezen van het boek. Leuk voor zelfreflectie maar nog beter in groepsverband. Schroom dus niet om je eigen leesgroep te starten.