One

Event

Over dit evenement

Wil jij graag een avond zingen en God aanbidden samen met Elijah Oyelade? Dat kan.

Je bent van harte uitgenodigd op 21 juni in Ede voor het One Event. En niet alleen jij, ook jouw vrienden en familie zijn welkom. Nodig ze allemaal uit!

Het is dit keer echt zo: Elijah Oyelade zal op het podium staan tijdens het One Event! Met worshipband neemt hij ons mee in een avond vol worship en praise voor onze liefdevolle God. Ook zal Johan Toet nog kort een woord delen.

Translation

  • English translation available

Details

Programma
18:30 uur – deuren open
19:00 uur – start Worship Night

Let op!
Tijdens dit evenement scannen we je ticket bij binnenkomst. Zorg er dus voor dat je ‘m bij de hand hebt op je mobiel of als geprinte versie.

Over Elijah Oyelade
Elijah Oyelade, geboren op 17 september 1972, is gedreven door een diep verlangen om de waarheid van Gods manifestatie te zien zoals het was in de dagen van de Bijbel. Hij gelooft in het ontketenen van Gods transformerende kracht door middel van prediking en zang. Hij is een worship leader, prediker, onderwijzer, songwriter en evangelist. Zijn ministry onderscheidt zich door de veelvuldige uitstorting van Gods aanwezigheid, wat zich uit in vernieuwing van de geest, genezing van de zieken en het bevrijden van de onderdrukten.

Snacks
Uiteraard sluiten we de avond af zoals je van ons gewend bent: met een heerlijke snack.

Algemene voorwaarden
Bekijk de algemene voorwaarden voor dit event

 

Aanmelden

Routebeschrijving